Kamperen

 
 

Camping Klarenbeek

Op onze camping met 25 staanplaatsen kunt u genieten van de rust en van de prachtige omgeving. De camping is gelegen in de buurtschap Telgt in de gemeente Ermelo op de Veluwe.
Alle staanplaatsen zijn voorzien van elektriciteit. Er zijn uitstekende, ruime sanitaire voorzieningen aanwezig.
Als u houdt van een rustige vakantie en van kleinschalig kamperen op een rustige, mooie locatie, voelt u zich vast thuis op onze camping. U bent van harte welkom met uw caravan, camper of tent!


Wat is er te doen in de omgeving van Camping Klarenbeek?

Er zijn volop wandelmogelijkheden. Binnen twee minuten staat u midden in het Volenbeekse Bos vlak naast de camping. Ook de Groevenbeekse Heide is vlakbij. De dorpen Ermelo (3,9 km) en Putten (4,3 km) liggen dichtbij en in beide dorpen is naast een complete winkelstraat elke week markt in het centrum (in Ermelo op dinsdagochtend van 08.00 tot 12.30 uur, in Putten op woensdagochtend van 08.00 tot 13.00 uur). Aangezien beide dorpen op ongeveer 4 kilometer van Camping Klarenbeek afliggen, zijn deze prima per fiets te bereiken.
Ook zijn er diverse mooie fietsroutes in de omgeving. Wat een aanrader is: een tochtje per fiets naar Zeewolde. Door gebruik te maken van het pontje bij Strand Horst bent u er zo!
Ook voor een dagje uit in de regio zijn er veel mogelijkheden: wat denk u van een bezoekje aan een van de oude stadjes in de omgeving bijvoorbeeld Harderwijk, Spakenburg, Elburg of Nijkerk.

Reserveren

Scan de QR-code om via ons reserveringssysteem online te reserveren. Of ga naar campingklarenbeek.nl/reserveren. Bij vragen adviseren wij u telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen naar 0341 - 361 989.